Elrapport i forbindelse med et boligsalg

​Skal du have udarbejdet en elrapport? Hos AB boligrådgivning har vi specialiseret os i at udarbejde rapporter såsom elrapporter for private og erhverv. Det sker typisk i forbindelse med et boligsalg. Vores elektriker laver elrapporter i Brønshøj, Vanløse, Nørrebro og hele Storkøbenhavn.

Forsikringsselskabet kræver en elrapport

Når vores elektriker gennemgår elinstallationerne i dit hus, sommerhus eller lejlighed, resulterer det i en elrapport, som indeholder information om ejendommens elinstallationer.

Elektrikeren udvælger en række elinstallationer, som han skiller ad og tjekker for eventuelle fejl. Disse bliver valgt ud fra en professionel faglig vurdering, som er kombineret med en solid erfaring fra faget.

Udvalgte elinstallationer kan være:

  • ​stikkontakter
  • lampeudtag
  • indbygningsspots

Et el-eftersyn inkluderer naturligvis altid kontrol af eltavlen. Dertil kommer en række målinger på husets elinstallationer. De fejl, som elektrikeren finder, bliver beskrevet og bedømt med et symbol i den færdige elrapport, som har en gyldighed på et år.

Forsikringsselskaber kræver både en elrapport og en tilstandsrapport, hvis der skal tegnes en ejerskifteforsikring. Desuden kan potentielle købere bede om at se dem. Vi udarbejder også gerne tilstandsrapporten.

​Kontakt os for at få et tilbud på et el-eftersyn

Du er velkommen til at få mere information om el- og tilstandsrapporter i forbindelse med et hussalg. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan udfylde kontaktformularen til højre, eller du kan ringe til os på telefon 24 22 08 29. Du kan også skrive til os på e-mail info@abboligraad.dk.​

Vil du kontaktes

 
 
 
Byggeri type
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt